Българска Републиканска Федерация по Кинология
Национален клуб "Ротвайлер"
FCI - Federation Cynologique Internationale

Гласувайте за нас в bgtop.net


Valid CSS!
 
PR Checker
Дива

Добре дошли на сайта на AllegroDivace - развъдник за ротвайлери!


Това е страницата на Дива-първият ротвайлер, който дойде при нас и запали в сърцата ни любов към тази порода.

Изключително предана, готова да ни защити, а същевременно дружелюбна и жизнерадостна - това са само малка част от качествата на ротвайлера, които ни покориха. Всичко това съчетано с красив външен вид, здрава физика и непретенциозност. Едно достойно, истинско куче, което става неразделна част от семейството.

Кучетата, които използваме в развъдната си програма са покрили всички изисквания на НКР за допускане до разплод.

Нашата цел е кученцето, което вземете от нас да бъде домашен любимец-част от семейството ви.С радост помагаме със съвети относно неговото правилно отглеждане и възпитание.

Малките, родени в развъдника се отглеждат с много любов в специално помещение вътре в къщи като от най-ранна възраст привикват към света на хората и се социализират с деца.

Захранват се със суперпремиум суха храна и отиват в новия си дом най-рано на възраст 2 месеца - обезпаразитени, ваксинирани, с татуировка и родословие.

Кученца, отглеждани по-дълго при нас редовно общуват с хора, кучета и котки, а след приключване на ваксинационния план се социализират в градска среда.

Следвайки традициите на чистопородното развъждане ние ще се стремим кученцата родени при нас да бъдат здрави физически и с добър характер, за да носят радост на новите си стопани.Рора на 3м и половинав японската градина
 
 
 


© 2005-2024 - AllegroDivace.com